1. vilabertran

El Quartet Casals actuarà aquesta nit a la Schubertíada

El cicle complet dels quartets per a cordes de Beethoven està considerat com un dels «cims» de la història de la música. Mostra la transició del Classicisme cap al Romanticisme per acabar creant, en un altre pas de rosca, un univers musical d'una audàcia i dimensions visionàries que acaba obrint les portes de la modernitat. A la Schubertíada de Vilabertran, el Quartet Casals afrontarà avui per primera vegada aquest «Everest» del repertori.

2. Porta Ferrada

Vanesa Martín, bellesa i sensibilitat

Munay és una paraula que, en les llengües «quechuas» dels Andes, significa «estimar», i que s'utilitza per definir l'amor que sent el creador per a la seva creació, així com per la naturalesa, un mateix i els que l'envolten. I Munay és, també, el nou disc, i la nova gira, de Vanesa Martín, una cantant amb inqüestionable poder de seducció que, després del gran triomf de Crónica de un baile, s'ha convertit en una de les veus més admirades de l'Estat.

3. Bordils

Nit Jove de la Festa Major

amb Aspencat i Miquel del Roig

La Festa Major de Bordils acull aquesta nit la Nit Jove, que començarà a les 23 h amb l' Encivada't tour, una cercavila cervesera, seguida pels concerts de Festa Major a la pista vella, amb les actuacions de Miquel del Roig, Aspencat i Celtic DJ's. Durant el dia serà el torn de la diversió dels més petits amb una gimcana, un taller de dibuix infantil, festa de l'escuma i jocs de cucanya.