Hongria ha guanyat a Àustria en el clàssic europeu (2-0), una trobada que ha viscut a Bordeus la seva edició número 137 i en el qual, a més, el porter magiar, Gabor Király, ha batut el rècord d'edat de la història de l'Eurocopa al jugar amb 40 anys i 75 dies d'edat.

Els gols d'Adam Szalai (minut 62), davanter de l'Hannover 96 d'Alemanya i que va militar al filial del Reial Madrid entre 2007 i 2010, i el de Zoltan Stieber (minut 87), han capgirat el duel a favor d'Hongria, que fins al gol de Szalai estava sent superada per Àustria.

Perquè, en el combat, lent i amb poques accions vistoses, eren els austríacs els que més proposaven. No obstant això, en quatre minuts, Hongria ha tornat completament les sensacions del partit. Perquè si en el minut 62 s'ha posat amb 1-0 a favor, en el 66 ha sigut expulsat Aleksandar Dragovic per una planxa a un rival que li ha valgut la segona groga.

Ha resultat un partit amb aroma a tradició. El 'clàssic europeu'. L'enfrontament que més vegades s'ha vist al Vell Continent i el segon més vist al món després del de la Plata, que mesura a Argentina amb Uruguai.

El duel tenia també un al·licient especial, que era veure en acció a Gabor Király. El meta és el "avi" del torneig, després d'haver batut el rècord d'edat de l'Eurocopa, que estava en poder de l'alemany Lothar Matthaeus (39 anys i 91 dies). Kiraly ha jugat a Bordeus amb 40 anys i 75 dies.

Fitxa tècnica:

0 - Àustria: Almer, Klein, Dragovic, Hinteregger, Fuchs, Harnik (Schoepf m.78), Baumgartlinger, Alaba, Arnautovic, Junuzovic (Sabitzer m.60) i Janko (Okotie m. 65).

2 - Hongria: Király; Fiola, Guzmics, Lang, Kádár; Gera, Nemeth (Pinter m.89), A. Nagy, Kleinheisler (Stieber m.79), Dzsudzsák i Szalai (Priskin m.69).

Gols: 0-1: m. 62, Szalai. 0-2: m.87, Stieber.

Àrbitre: Clement Turpin (FRA). Va ensenyar targeta groga a Dragovic (minuts 33 i 66 pel que va ser expulsat) i a Nemeth (m.80).

Incidències: Primer partit del grup F de l'Eurocopa de França, disputat a l'estadi Matmut Atlantique de Bordeus.