Vicente del Bosque, seleccionador espanyol, va dir ahir que el triomf davant la República Txeca els fa "veure el futur amb més optimisme", va apuntar també que el seu equip vol "fer més gols" en els propers partits i va destacar la "iniciativa" mostrada pels seus homes durant "tot el partit"

"Hi ha hagut dues coses importants. La primera és que hem guanyat. I l'altra, que la iniciativa ha estat nostra gairebé tota l'estona. Això és molt bo. Ara tenim un camí per davant i volem acabar primers. Aquesta victòria ens donarà un cop de mà per mirar-ho d'aconseguir". va valorar el tècnic espanyol abans d'elogiar l'actuació d'Andrés Iniesta, el futbolista més destacat. "Ha jugat molt bé, però no és moment d'individualitzar el triomf, perquè els catorze que han estat al camp i els nou de la banqueta han estat un". Va mostrar-se "content" pel gol de Piqué però no pas per haver estat obra del defensa del Barça, sinó "perquè ha estat un gol de tots".

Vrba elogia el rival

De la seva banda Pavel Vrba, seleccionador de la República Txeca, va lamentar la derrota "per només dos minuts" si bé va reconèixer el "bon futbol" d'Espanya. "Sabíem que ells eren favorits. Si tenen la pilota, són molt bons. Hem donat al màxim. El futbol espanyol és molt fort i Iniesta és excepcional".