Un gol d'Antoine Griezmann, de cap i a la desesperada al minut 90, i un altre de Dmitry Payet, sis minuts després, van evitar el ridícul a una selecció francesa caòtica, que va passar a vuitens però no va trobar fins a aquell moment la forma de desarmar la meritòria selecció albanesa. Griezmann, assenyalat pel seu propi entrenador com un dels culpables de les dificultats viscudes en la jornada inicial, va compartir banqueta d'inici amb Pogba, per convertir-se finalment de nou en heroi, gràcies a un centre de Rami des de la banda que va rematar de cap al centre de l'àrea lliure de marca.

Fins a aquell minut de sort, el modest equip que dirigeix l'italià Gianni di Biasi, el 42 del món, li va treure els colors a la principal favorita al títol. Va demostrar que els dos resultats previs (un empat el 2014 i una victòria l'any passat) no van ser fruit de la casualitat i va posar en moltes dificultats una selecció que ha arribat a l'Eurocopa sense un pla definit.

Deschamps va sacrificar Pogba i Griezmann, caiguts en desgràcia després del partit davant Romania, i també va canviar el dibuix. Va intentar obrir el camp amb Kingsley Coman i Antonhy Martial a les bandes i va posar com a enllaç Dmitry Payet, el nou ídol francès. Però sense dinàmica de joc, ni creació al centre del camp, França va ser un equip massa previsible per posar en dificultats el voluntariós conjunt albanès.

Payet va baixar en massa ocasions al centre del camp i no va aconseguir filtrar més que una passada que va desaprofitar dins de l'àrea Martial, massa lent. Com que el jugador del Manchester va estar atropellat i Coman inconsistent, tot el pla ofensiu francès va consistir a buscar Olivier Giroud per alt. Al final del primer temps, amb dos cops de cap alts de Giroud com a tot perill, Deschamps va tenir la sensació que li havia fallat el pla i va decidir introduir Pogba al camp, amb la qual cosa el joc del seu equip va millorar una mica.