Polònia va aconseguir el que ningú semblava que aconse?guiria, evitar la victòria de la campiona del món, Alemanya, que es va trobar amb un rival incansable i no va saber desenredar la seva estructura defensiva, fet pel qual es va produir el primer empat a zero de la competició. Les dues seleccions encapçalen el grup C empatades amb 4 punts, però cap té assegurada la classificació. Els germans hauran de buscar-la en l'última data contra Irlanda del Nord, que va vèncer Ucraïna, davant dels que ho haurà d'intentar Polònia. Tant germans com polonesos en fan prou amb un empat.

Alemanya va veure frenada la seva ratxa de sis triomfs consecutius a fases finals, les cinc que el van portar al Brasil a proclamar-se campiona del món i la que va aconseguir en el seu debut a l'Eurocopa de França contra Ucraïna.

La Polònia de Lewanndowski, que ja havia aconseguit derrotar els germans en la fase de classificació per a aquesta competició, va tornar a demostrar que gaudeix d'una bona generació de futbolistes. No va ser un empat desmerescut i no ho hagués estat tampoc la victòria si el seu davanter Arkadiusz Milil hagués aprofitat alguna de les dues grans ocasions de què va disposar.

Alemanya es va trobar un rival complex que li va demostrar que la seva maquinària encara no està a punt, com havia quedat també clar davant Ucraïna quatre dies abans. Llavors, els germans van imposar la seva proverbial eficiència i van tirar endavant el resultat, però davant Polònia es van haver de conformar amb l'empat.

Poc futbol hi va haver a la primera part, on el guió només es va trencar amb un cop de geni de Müller al quart d'hora, que va centrar a l'àrea on Kroos, molt forçat, va rematar fora. A la represa, el partit va entrar en una fase més dinàmica, el control del primer temps es va relaxar i el futbol, enclaustrat al centre del camp durant el primer període, va treure el cap més per les àrees, on tots dos equips van tenir ocasions.