Els gols són la millor resposta a les crítica i Bèlgica va aplicar l'antídot contra Irlanda per aconseguir una victòria que el deixa a un punt dels vuitens de final de l'Eurocopa. Amb un eficient Lukaku, autor de dos gols, entre ells el primer dels belgues en una Eurocopa des del 2000, Bèlgica va sumar tres punts vitals.

Irlanda, per la seva banda, va aguantar bé la pressió belga el primer temps, però es va ensorrar a partir del matiner gol de Lukaku a la represa. Obligat a anar-se'n a l'atac, els de Martin O'Neill van ?obrir la fortalesa amb què fins aquell moment havien plantat cara a Bèlgica.

Va ser Lukaku, un dels més criticats en l'últim partit contra Itàlia, qui va signar un doblet. El davanter no va desaprofitar un bon contraatac dirigit per De Bruyne al minut 47 per, amb un col·locat xut amb l'esquerra, batre a Randolph. Malgrat portar la batuta del partit, els de Marc Wilmots gairebé no van inquietar l'àrea irlandesa, ben ordenada i poc molesta amb el domini dels "diables vermells".

Tot i passar uns minuts de cert patiment, Witsel va marcar el segon per Bèlgica al minut 61 després de marcar de cap una bona centrada de Meunier i de nou Lukaku, va arrodonir el marcador en el minut 70 per situar el 3 a 0 definitiu al marcador.

Bèlgica suma tres punts a la classificació i en tindria prou en sumar només 1 punt en l'últim partit del grup E davant Suècia per quedar segon. La primera posició ja la té assegurada Itàlia, que juga a l'última jornada contra Irlanda.