Alemanya, que va vèncer 0-1 a Irlanda del Nord, i Polònia, que va fer el mateix amb Ucraïna (0-1), en partits de l'última jornada del grup C, s'han classificat per als vuitens de final de l'Eurocopa, mentre que Irlanda del Nord és tercera i Ucraïna queda eliminada.

El gol de la victòria d'Alemanya, en el partit disputat a l'estadi Parc dels Prínceps de París, el va anotar Mario Gómez en el minut 30. El gol del triomf de Polònia davant Ucraïna, en el partit disputat a Marsella, el va fer Jakub Blaszczykowski en el minut 54. Alemanya passa com a primera, amb set punts, per la seva millor diferència de gols (+3) pel que fa a Polònia (+2), que també suma set punts i és segona i ja sap que jugarà en vuitens contra Suïssa. Irlanda del Nord és tercera, amb tres punts, i haurà d'esperar per saber si pot ser a la següent ronda.