Michelle Thompson, una anglesa que pateix una condició que li causa innombrables orgasmes sense control, va anunciar que finalment ha trobat a un home que la satisfà.

Hi ha dies en els quals el seu patiment, denominat "Síndrome d'excitació continuada", li ocasiona fins a 300 orgasmes diaris.

Thompson ha sortit amb el seu veí, Adrew Carr, durant sis mesos, i assegura que ell té tant gust pel sexe com ella pel que fan l'amor fins a 10 vegades al dia.

"L'Andrew ha canviat la meva vida"

"L'Andrew ha canviat la meva vida. Ja no em preocupa trobar una cura per als meus orgames", va declarar la dona a un diari britànic, segons publica el Daily Telegraph.

La rara condició que pateix Michelle la porta a estar excitada i tenir clímax sexuals en qualsevol moment i lloc. Fins i tot va haver de deixar un dels seus treballs perquè no podia reprimir els seus orgasmes a l'empresa.

El seu primer xicot la va deixar després d'uns mesos amb l'argument de que no podia satisfer les seves necessitats sexuals. Durant anys molts es van donar per vençuts amb ella.

Es considera una "afortunada"

"Sóc una afortuanda per tenir tants orgasmes quan hi ha dones que mai n'han tingut un a la seva vida. Però aquesta condició ja havia arruïnat la meva vida", assenyala.

Thompson va conèixer a l'Andrew el maig d'aquest any. Ell és un divorciat de la seva localitat, Lancashire, a Anglaterra.

"Al principi vaig pensar que es cansaria, com tots els altres. Però quan li vaig explicar el meu problema només es va posar a riure i va dir que això no era cap problema".