Segurament Belén Esteban parli sobre la seva operació de cirurgia estètica a la televisió, però també el seu cirurgià té coses per explicar. El doctor Vila Rovira ha explicat com es va comportar Belén abans i després de l'operació, com li està anant el postoperatori i quins arranjaments se li van fer, i també ha volgut destacar que les fotos publicades aquesta setmana estan retocades.

La nova cara de Belén Esteban està acaparant l'atenció dels mitjans aquesta setmana, i no és per menys. La col·laboradora estrella de Telecinco va decidir fer-se la cirurgia facial i que ha mantingut en secret el resultat fins a donar-lo a conèixer en una exclusiva. Però el seu cirurgià plàstic també té molt a explicar, i no li fan falta exclusives per destapar alguns secrets de l'operació.

El doctor Vila Rovira ha declarat que Belén es va fer la "cirurgia plàstica nasal reconstructiva, tenia el nas ampla i se la va fer més estret. Els pòmuls i unes arruguetes li van dissimular, i les bosses (dels ulls) li van treure". Una operació que, segons les fotografies publicades aquesta setmana, ha estat un èxit, encara que el doctor té les seves reserves.

"Tothom sap que està retocada i tota dona sap que maquillada canvia", ha declarat Vila Rovira. El doctor es mostra caut davant l'aspecte que llueix Belén ja que "està seguint el postoperatori i això vol dir inflamació, inflor i edema", cosa que es podria haver dissimulat: "Si surt maquillada tindrà el mateix".

Segons explica el cirurgià, el procediment seguit a la clínica amb Belén va ser l'habitual en aquests casos. "Vam fer un estudi de la seva cara a través d'una fotografia, vam veure el triangle estètic i jo ho vaig voler igualar", ha explicat. I desmenteix que altres doctors no s'haguessin atrevit a tractar a Belén: "això crec que s'ha exagerat. Ella va veure altres doctors, una cosa recomanable ja que havia de buscar qui li donés confiança".

També descarta que la col·laboradora de 'Sálvame' tingués mal aspecte abans dels retocs. "Deteriorament no és la paraula", sosté, "és veritat que qui es retoca té l'autoestima baixa, si voleu dir-ne d´això deteriorament ...".

Tenia por que no li agradés el resultat

El fet que Belén sigui una persona coneguda és una cosa que, segons Vila Rovira, va augmentar la seva por. "(Belén) es va emocionar perquè tenia una mica de por per si no s´agradava, el risc de no quedar bé sempre hi és", ha explicat el cirurgià.

Però finalment el resultat ha estat bo, encara que el doctor no li han quedat moltes ganes de seguir operant famosos: "És un reconeixement i augmenta l'ego, però seria una mica incòmode operar cada setmana a famoses, o que Belén vingués cada setmana".

Això sí, sembla que la col·laboradora de Telecinco va ser una bona pacient, a jutjar per l'opinió que li ha quedat al seu metge d'ella: "Boníssima, és una gran persona, agraïda, simpàtica. De seguida es va fer amb tot l'equip, a tot el que li dèiem responia 'perfecte' ".

Encara que hagi volgut comptar tot el referent a l'operació de l'ex de Jesulín d´Ubrique, hi ha alguna cosa que Vila Rovira no té pensat desvetllar: el preu de l'operació. "Parlar de xifres és com parlar del que val un cotxe, cal veure la persona, veure el que li proposes", i conclou: "Això pregunteu-ho a ella, no puc dir-ho, és una indiscreció".