La versió nord-americana de la revista 'V magazine', que recentment ha aterrat a Espanya, ret homenatge a totes les talles, incloses les grans, en el seu pròxim número, que sortirà a la venda el proper 14 de gener.

L'edició especial, anomenada 'El número de la talla. Tot el món és bell ', té com a objectiu demostrar que la talla de roba, sigui quina sigui, no és un indicatiu de la bellesa de les dones.

"Talles grans, petites ... tot el món és bell i aquest especial va a demostrar-ho", ha declarat l'editor cap de la revista, Stephen Gan, al New York Post.

El número, en el qual apareixen conegudes models de talles grans, com Crystal Renn, amb roba de Gucci, Dolce & Gabanna, Dsquared o Topshop, també compta amb la col•laboració del dissenyador de Chanel i fotògraf, Karl Lagerfeld, qui fa anys va dir que "ningú vol veure a dones grosses" i que ara ha fotografiat a algunes de les models que apareixen en el reportatge.

V Magazine segueix amb aquest número la tendència que va iniciar la revista Glamour al número de novembre quan va traure una model XL en la seva portada sense roba, que va ser molt ben rebuda pel públic i la crítica nord-americana.