Fa poques setmanes, i coincidint amb un reportatge que el model de Tossa de Mar va oferir a l´edició espanyola de la revista Vanity Fair, Kylie Minogue i Andrés Velencoso es mostraven més enamorats que mai, desfent-se en afalacs mútuament. Però sembla ser que molt han canviat les coses des de llavors: la cantant li ha reprotxat no rebre prou suport en els seus projectes, i ell ha decidit posar punt final a la seva relació, iniciada fa un any i mig.

Cantant i model no s´han cansat de parlar del seu amor i dir meravelles l´un de l´altre en diverses entrevistes. Ella s´ha deixat veure en nombroses ocasions a Tossa de Mar, però un any i mig després que comencessin, sembla ser que la relació sentimental entre el català i l´australiana podria estar a la corda fluixa.

Segons el diari britànic Daily Mail, la relació entre Andrés i Kylie podria haver arribat al seu final després d´una forta discussió entre ambdós. Tant és així que Andrés, després de l´esbroncada, va decidir marxar de la casa que compartien, posant punt final a la seva vida en comú.

Segons sembla, i segons publica aquest diari, Minogue hauria acusat Velencoso de no donar-li prou suport emocionalment durant la publicació del seu nou àlbum.

«Van tenir una fortíssima discussió el dimecres de la setmana passada, després de la qual ell li va dir que la relació s´havia acabat», ha explicat al tabloide una font propera a la parella. «Ella i l´Andrés han estat discutint durant diversos dies. Kylie es va tornar molt crítica amb ell, queixant-se que no li donava el suport suficient».

Així doncs, hauria estat ell qui hauria pres la decisió de deixar la relació, declarant que no necessitava «aquesta mena d´estrés a la seva vida».

«Sembla ser que la història es repeteix, com en les darreres relacions de la Kylie», afegeix aquesta font. «Ella creu que no mereix l´amor que li dónen les seves parelles, especialment quan ha estat sortint amb un model jove i guapo, com ha passat ara i en la seva darrera relació» (mantinguda amb l´actor Olivier Martínez).

Des del moment de la discussió, s´ha pogut veure a Minogue celebrant el seu 42è aniversari sense la companyia del model de Tossa a Londres, així com a l´estrena londinenca de Sexo en Nueva York 2, a la qual la cantant també hi va assistir tota sola.

A més, aquest passat cap de setmana l´australiana va iniciar la gira europea per promocionar el seu nou treball discogràfic i Andrés, que solia acompanyar la intèrpret en aquesta mena d´esdeveniments, tampoc no s´hi va mostrar donant suport a la que, ara, seria ja la seva exparella.