'Ciao' ha anunciat els resultats del seu estudi nacional en línia sobre 'Els millors i els pitjors de la dècada: 2000-2010'. Els usuaris de la comunitat de compres més popular d'Europa han pogut valorar tant a les famoses més influents segons el seu look, com als músics de parla hispana i les sagues cinematogràfiques.

Segons els consumidors espanyols, Belén Esteban és la que pitjor look de la dècada té, seguida per Amy Winehouse, Lady Gaga i Paris Hilton.

En canvi, a l'hora d'avaluar les famoses millor vestides, l'actriu Charlize Theron va quedar en un primer lloc, mentre que Angelina Jolie i Nicole Kidman van ocupar el segon i tercer lloc respectivament.

L'espanyola més ben valorada és la princesa Letizia Ortiz, que apareix en una quarta posició, i Penélope Cruz a continuació.

A l'hora de puntuar als músics de parla hispana, sens dubte la millor parada és Shakira, seguida per Amaia Montero de La Oreja de Van Gogh, Estopa i Alejandro Sanz.

"Quan analitzem les valoracions en ciao.es per Shakira, veiem que la puntuació més baixa que rep és de 4 sobre 5, que és altíssima, considerant que té més de 440 opinions entre tots els seus àlbums i productes", va indicar Yaravi López-Petersen , Team Leader Sales de 'Ciao E-Commerce' d'Espanya.

Conchita, la pitjor artista

A l'extrem oposat, Conxita lidera els resultats a l'hora d'avaluar el pitjor artista musical de parla hispana. Darrere d'ella van El Barrio i Pignoise.

Pel que fa al cinema es refereix, les pitjors pel lícules per als votants han estat 'Torrent I' i 'Torrent II', 'American Pie' i 'Transformers'. La tercera de Torrent està considerada com la pitjor de totes elles. De l'altra banda, les més ben valorades han estat 'Matrix', 'El Senyor dels Anells' i 'Millenium'.