Sembla que, viatjar en primera classe, ser famosa i multimilionària no és assegurança de vida en un avió. I si no, que li ho diguin a Paris Hilton. La rossa hereva es disposava a volar des de Los Angeles fins a Maui (Hawai) quan, de sobte, tots els passatgers van haver d'abandonar l'avió per ordres d´evacuació per part del personal aeri.

Es veu que, un dels passatgers va trobar en una butxaca del seu seient un ganivet de deu centímetres i va avisar una de les hostesses de l'avió que, al seu torn, va alertar els agents de seguretat.

Mentre tot això succeïa, Paris, qui ha admès estar "aterrida", va voler compartir la seva angoixa amb tots els seus seguidors a través de la seva pàgina personal de Twitter: "Estem a punt de tornar a pujar a l'avió. Algú hi ha pujat un ganivet".

Finalment, tot va quedar en una falsa alarma. Segons han publicat a 'TMZ' el que al principi semblava ser un perillós ganivet, va resultar ser un dels cúters que usa la tripulació per obrir caixes. Després d'unes hores de retard, Hilton va informar a Internet: "Acabem d'aterrar amb èxit a Maui. Aloha".