Segons els últims rumors de la premsa del cor nord-americà, el cantant Enrique Iglesias, que mai ha amagat el seu desig de ser pare, podria haver-se animat a buscar un nen després de gairebé deu anys de relació amb la tennista i model, Anna Kournikova.

Segons fonts consultades per X17 Online, la parella Iglesias-Kournikova hauria anunciat la gran notícia a un reduït grup d'amics durant una trobada celebrada a la seva mansió de Miami. Però, encara no hi ha hagut confirmació oficial de l'embaràs, ni per part del cantant ni de la tennista.

Enrique Iglesias i Anna Kournikova són una de les poques parelles d'estrelles que encara no han anunciat ni el seu compromís matrimonial ni la seva idea de fer-ho tot i portar gairebé una dècada junts. La parella va començar el seu romanç a finals del 2001 després que l'esportista aparegués en un videoclip de Iglesias, ´Escape´.

Des de llavors, han tingut temps d'acostumar-se al núvol de rumors que sovint es genera entorn de les ´celebrities´. Així, el 2003 i 2005 van circular rumors sobre una possible boda secreta fins que, el 2007, Enrique desmentia les notícies.

De la mateixa manera, Anna Kournikova va intervenir en un programa de televisió el 2010 durant el qual confirmava que portaven molts anys junts però que no tenien cap intenció de casar-se en el futur.

No obstant això, no és la primera vegada que es generen rumors d'un possible embaràs de la tennista. Rumors que, com en altres ocasions, tampoc van ser certs, confirmats ni desmentiments així que, com suggereix ´X17 Online´, és molt probable que la informació només es confirmi si Kournikova passa de lluir abdominals a carregar amb una panxeta.