Shakira ha decidit instal·lar-se de forma indefinida a la Ciutat Comtal. La cantant ha llogat una luxosa mansió al nedador David Meca i els rumors sobre el seu romanç amb Gerard Piqué han trobat una nova prova del festeig entre ambdós.

La cantant sempre ha afirmat sentir un afecte especial per Espanya i per Catalunya, però quan els seus viatges a Barcelona es repetien més enllà del rodatge del seu videoclip ´Loca´, les sospites sobre un possible romanç de Shakira amb algun resident a la ciutat es van revifar.

Aviat es va assenyalar el futbolista Gerard Piqué, i després d'unes setmanes de rumors i enraonies sobre la seva suposada relació, ara ha saltat una nova dada que podria confirmar-la.

Shakira va llogar a David Meca un luxós xalet a l'exclusiva zona residencial de Bellaterra durant els rodatges de Locals i de l'anunci de Freixenet, però ara el contracte s'ha prorrogat de forma indefinida, segons informa ´La Voz Libre´.

La veritat és que la seva germana també resideix a Barcelona, però els rumors diuen que la principal raó per la qual l'artista estaria interessada a viure a la ciutat és per a refermar la seva relació amb Piqué.

És clar que la versió 'oficial' és que vol establir la seva base d'operacions a Espanya per centrar els seus esforços en el mercat oficial europeu.