Unes fotografies de Sean Penn i Scarlett Johansson sopant junts a Mèxic han alimentat els rumors sobre una possible relació sentimental entre les dues estrelles de Hollywood, ha informat avui la revista People.

Penn, de 50 anys, i Johansson, de 26, van realitzar un viatge llampec en un avió privat el dimarts des d'un aeroport local de Los Angeles fins a Cabo San Lucas, a Mèxic, on van passar la nit abans de tornar a Califòrnia el dimecres perquè l'actriu anés al rodatge del seu pròxim film "We Bought a Zoo".

Tots dos van ser retratats mentre sopaven en un restaurant de la zona en què van degustar llagosta i van beure margarides.

Dies abans Penn i Johansson també van ser vistos menjant junts en un restaurant cubà de Los Angeles.

El 5 de febrer la parella d'artistes coincidir en una festa per celebrar l'èxit de la pel lícula "Black Swan" en un hotel angelí on, segons els testimonis, "flirtejar durant tota la nit" i van abandonar el lloc al mateix temps.

Les instantànies preses a Mèxic confirmarien l'acostament entre Penn i Johansson, el representant va negar al febrer que la parella mantingués alguna relació.

Johansson es va separar el desembre de l'actor Ryan Reynolds, de 34 anys, després de dos anys de matrimoni, mentre que l'agost de 2009, l'actriu Robin Wright, de 44 anys, va demanar el divorci a Penn després d'una vida en comú de 13 anys.