No sabem què té Hollywood, que moltes artistes joves comencen el seu camí amb un aureola d'innocència i al cap de pocs anys es destapen com a dones fatals que adopten un ´look´ provocatiu i aixequen polèmica allà on van.

La més explícita de totes elles ha estat Rihanna. Aquella jove de Barbados que animava les festes com una cantant de pop més es va transformar en tota una ´femme fatale´, i ho va deixar clar amb la seva cançó (que dóna títol a un disc) ´Good Girl Gone Bad´ (noia bona convertida en dolenta).

A aquest àlbum li va seguir ´Rated R´ (especificació anglosaxona per al contingut apte per a majors d'edat), i ara ha tret ´Loud´, que inclou un tema d'homenatge al sadomasoquisme. Ara llueix modelets d'infart i es pren a broma les fotos d'ella nua que circulen per Internet.

Un dels casos més escandalosos va ser el de Britney Spears, que continua la llista feta per ´Hollywood Life´. Va començar com a presentadora angelical del nord-americà Club Disney, va seguir com a estrella del pop adolescent proclamant que seria verge fins al matrimoni, però de sobte va donar un gir que va deixar clara la seva naturalesa rebel.

Es va casar a Las Vegas un Cap d'Any i es va divorciar a les 24 hores, va patir una davallada anímica i es va rapar el cap, va haver de ser ingressada i sotmetre's a rehabilitació, i el seu pare va haver d'encarregar de la seva custòdia. Ara Spears ha tornat a tranquil•litzar-se per poder fer-se càrrec dels seus fills i de la seva carrera.

I què dir de Miley Cyrus. La jove es va desempallegar del seu aspecte juvenil després de Hannah Montana i va començar a rodar videoclips lleugera de roba, a gravar-se mentre fumava sàlvia i a posar-se modelets provocatius. Mentre, el seu pare es lamentava pels mitjans de comunicació que havia perdut el control de la seva filla.

Lindsay Lohan també va ser nena Disney, però la seva carrera artística es va truncar quan va començar a tontejar amb les drogues i va ser detinguda conduint sota els seus efectes. Ha passat els últims mesos en rehabilitació i quan tot semblava anar-li bé, va haver d'enfrontar-se a un judici per robatori que encara no ha acabat.

Una altra que la segueix és Vanessa Hudgens. L'actriu va començar a la saga de Disney High School Musical com una innocent adolescent, però una sèrie de fotos de la jove sense roba van saltar a la xarxa i els productors li van donar un toc d´atenció.

També hi ha casos de joves rebels que es converteixen en tranquil•les mares de família, com Angelina Jolie. Va tenir relacions amb dones, un apassionat i tortuós romanç amb Billy Bob Thorton i li va robar el marit a Jennifer Aniston. Qui ho diria ara quan se la veu passejar amb els seus sis nens de la mà.