Ben cert és que quan hi ha un casament, no s'escatima en absolut en despeses i el pròxim enllaç del Príncep Guillem amb Kate Middleton no serà menys, convertint-se ja en la cerimònia més cara de la història ascendint a gairebé 34 milions de dòlars.

Cada dia s'estan coneixent nous detalls sobre el casament de l'any. La revista 'Ok! Magazín' ha revelat algunes xifres astronòmiques que la Casa Reial ha invertit en el dia més important per als nuvis.

La cerimònia es farà a Westminster en ple cor de Londres, i s'han gastat 800.000 dòlars a decorar la capella amb centenars de flors.

Els dies previs a la cerimònia Kate i la seva família s'allotjaran en el luxós Hotel Goring de Londres. Durant la recepció del casament, els convidats degustaran pastissos de fruita, de xocolata i altres delicatessen que costaran uns 150.000 dòlars. I durant tota la nit se servirà l'exclusiu Xampany Bollinger, que ha costat més de 60.000 dòlars.

L'aliança de casament que lluirà Kate serà un exquisit anell d'or gal·lès valorat en 11.000 dòlars. El vestit, un dels més grans secrets, encara no se sap qui l'ha dissenyat però es calcula que costarà al voltant de 434.000 dòlars.

Però en el que més diners s'està invertint es, amb diferència, en seguretat. La Casa Reial ha invertit gairebé 32 milions a garantir que res enterboleixi l'esperat dia. Centenars d'oficials de policia, personal militar i guardaespatlles privats vetllaran per la seguretat dels convidats i de totes les persones que s'acostin per viure la cerimònia en directe.