Les revistes han volgut avançar-se dos dies en una setmana en què segueix la ressaca de la boda reial britànica. 'Lecturas' revela en exclusiva la nova cirurgia estètica a la qual s'ha sotmès la Princesa del Poble i revisa com ha canviat la 'mare coratge' espanyola.

Vols conèixer els secrets de la nova imatge de Belén Esteban? 'Lecturas' analitza de manera detallada què és el que s'ha fet la Princesa del Poble a quiròfan. Injeccions de bótox, àcid hialurònic i còctel de vitamines són alguns dels trucs que ha utilitzat l'Esteban per lluir espectacular un altre cop. A més, Belén ha guanyat una mica de pes i el seu aspecte torna a ser molt saludable. "No estic embarassada. M'he engreixat 5 quilos i m'he fet uns arranjaments a la cara. No ho amago".

'Semana' explica l'esperadíssima reconciliació entre Carmen Morales i el seu pare, Júnior, després d'haver enterrat la destral de guerra per l'herència de Rocío Durcal. Cinc anys després de la pèrdua de Marieta, pare i filla es reconcilien després del casament de Carmen a Eivissa.

I de casament a casament, 'Hola!' torna a portar a la seva portada noves fotos exclusives de l'enllaç reial entre el príncep Guillem i la princesa Caterina i dedica un extensíssim reportatge a una esperada catifa vermella en què els experts de la publicació analitzen els modelets de les convidades més elegants.

La portada d'aquesta revista s'omple de núvies radiants vestides de blanc: Carmen Morales en el seu moment més feliç i el casament entre Olfo Bosé, el nebot del cantant Miguel Bosé i la seva noia Rina Strygina.

'Diez Minutos' ha atrapat David Bustamante i Paula Echevarría en una escapadeta romàntica 'en pla nuvis' a Gran Canària sense la seva filla. La parella pot presumir de ser una de les més atractives del panorama i tots dos llueixen dos tipassos en banyador mentre gaudeixen del sol i de les platges canàries.

Pippa Middleton, que va enlluernar tot el planeta el dia de la boda reial, acapara un altre cop gran part de l'atenció, i tant 'Hola!' com 'Semana' es fixen en la preciosa germana de la princesa Caterina, analitzant-ne els 'secrets' de bellesa i els estilismes.

'Semana' i 'Lecturas' han volgut recordar-se del grandíssim golfista Severiano Ballesteros a les seves portades, dedicant-li un sentit homenatge a un home que va ser tot un exemple de lluita i superació fins a l'últim moment.

Una estupendísima Penélope Cruz ha acaparat l'atenció dels flaixos a la Gala MET de Nova York amb un elegantíssim vestit i deixant molt clar per què és una de les actrius més belles. 'Diez Minutos' i 'Lecturas' analitzen el look de la d'Alcobendas i fan una repassada de les més ben vestides en una nit plena de moda en ple cor de Nova York.

David Bisbal i Elena Tablada juntament a la seva petita Ella han volgut fer un preciós viatge familiar a Grècia, 'Diez Minutos' explica què ha estat fent la feliç família i recull unes emotives fotos dels parassos.

'Lecturas' s'ha fet eco de la polèmica que ha envoltat la princesa Letícia per la faldilla que va lluir a Roma quan va acudir a la beatificiació del papa Joan Pau II en elegir una peça que s'ha considerat 'molt curta' i conjuntada amb unes mitges massa fines.