La terrassa del Cercle de Belles Arts de Madrid es va omplir de glamour i bellesa en la festa 'Les 100 dones més sexis del món'. Una impressionant catifa vermella per la qual van desfilar les noies més explosives del moment, deixant clar per què els homes les desitgen.

La catalana Anna Simón, l'atractiva rossa del programa de Cuatro 'Tonterías las justas' s'ha alçat aquest any amb el premi a la noia més sexi del món. Els lectors de 'FHM' han considerat que aquesta presentadora és la que més passions aixeca.

Anna va recollir el guardó mentre apuntava: "Jo sóc la primera sorpresa, quan em van trucar jo pensava que m'estaven gastant una broma. Estic molt sorpresa, no sé per què sóc sexi, sóc una tia normal i corrent, el que passa que com sempre dic, que amb el maquillatge i el pentinat, totes som sexis".

La veritat és que des que va començar el seu recorregut al costat de Florentino Fernández, la popularitat d'Anna Simón ha crescut com l'escuma.

Però no va ser l'única noia sexi que va acudir a l'esdeveniment. Actrius com Dafne Fernández o Ana Fernández i les periodistes més desitjades: Berta Collado, Cristina Pedroche, Carolina Bang o Romina Belluci van protagonitzar un autèntic duel de glamour i seducció, encara que finalment el premi va anar a parar a la periodista catalana.