La revista 'Interviú' celebra el seu 35 aniversari amb un número especial de 150 pàgines que recull el més destacat de la seva història i que es distribuirà gratuïtament amb l'exemplar d'aquesta setmana, segons informa la revista. La top model Cristina Piaget il·lustra la portada amb un reportatge fotogràfic, embarassada, a l'illa d'Eivissa.

En concret, la revista va començar la seva publicació el 1976, en els albors de la Transició democràtica. Així, destaca que des d´aleshores és un "referent informatiu i en altres àrees de la vida social", com els "destape" de famoses, un senyal d'identitat que segueix exercint aquest setmanari.

Entre alguns dels temes que ha abordat, la revista ressalta el reportatge dels nens robats en l'època franquista, el cas Gürtel, màfies internacionals, ultres amagats a Llatinoamèrica, l'operació de cirurgia estètica del pròfug responsable de l'estafa de Fòrum, les imatges de l'operació de Perejil, els morts en enfrontaments amb tropes espanyoles a l'Iraq, els veritables combats de les nostres tropes a l'Afganistan o pederastes espanyols amagats a Sud-amèrica.

Igualment, cita entrevistes a personatges com el Rei Joan Carles, Adolfo Suárez, Felipe González, José María Aznar o Rodríguez Zapatero. A més, la revista ha comptat amb les signatures que van des de Juan José Millás a Camilo José Cela, Francisco Umbral o Manuel Vázquez Montalbán, entre d´altres.