L'idil·li entre Scarlett Johansson i Sean Penn ha arribat al seu final. Els rumors de ruptura van sorgir durant el Festival de Canes, al qual l'actriu no va acudir per centrar-se en el seu pròxim film, i ara es confirma que han trencat la seva relació.

Ha estat la revista 'People' qui ha confirmat les sospites. Segons fonts de la publicació, Johansson i Penn ja no surten junts, tot i que no s'ha donat a conèixer la raó de la seva ruptura.

Els seus representants s'han negat a parlar sobre el tema, cosa que no sorprèn tenint en compte que també es van resistir en el seu moment a confirmar la seva relació -malgrat les proves evidents que els dos actors sortien junts.

Sean Penn va presentar al Festival de Canes la seva pel·lícula 'El árbol de la vida', però sorprenentment no va estar acompanyat per Johansson. Ella es va estimar més quedar-se a Nou Mèxic (EUA), per treballar en la seva pròxima pel·lícula, 'Los Vengadores'.

Tot i que justificada, aquesta absència de l'actriu de seguida va aixecar sospites, doncs en els últims mesos era gairebé impossible veure Johansson i Penn per separat. Cada dos per tres sortien a la llum fotos de la parella prodigant-se carantoines en públic, ja fos de viatge o en restaurants, i fins i tot es va saber que havien cridat l'atenció per la seva actitud afectuosa durant el sopar de Corresponsals ofert per Barack Obama a la Casa Blanca.

Així doncs, sembla que tot això ha arribat al seu final. Ara toca esperar per saber quines han estat les raons que els van portar a acabar aquest idil·li de pel·lícula.