L'escena pujadeta de to que van protagonitzar el cantant i l'actriu de ´Black Swan´ no se sap si contribueix a fer callar els rumors sobre el seu romanç o posar en relleu que la química o la confiança entre tots dos és evident i no tenen inconvenient a tocar-se davant de tothom.

Justin i Mila van coincidir durant el rodatge d´´Amigos con derecho a roce´ i ja es va començar a especular que la relació entre ambdós traspassés la gran pantalla, especialment després que Timberlake fes pública la seva ruptura amb Jessica Biel.

Els dos joves no s'han cansat de desmentir que siguin alguna cosa més que amics, fet que potser hagin aprofitat per fer broma amb la seva presumpta relació.

Timberlake i Kunis van ser els encarregats de presentar junts el guardó a millor intèrpret masculí a la gala dels MTV Movie Awards-que va aconseguir Robert Pattinson-. Som com germana i germà", va afegir Mila Kunis.

Per demostrar el grau de confiança que tenien, l'actor va assenyalar: "La nostra relació és totalment platònica, motiu pel qual jo puc fer això". I va agafar els pits de l'actriu mentre aquesta li va agafar els genitals.

Però les escenes no van acabar aquí i Timberlake va rematar el seu monòleg amb un acudit verd quan la seva companya va dir la famosa frase "i el guanyador és". El jove va assenyalar: "Crec que ho hem trobat", i amb un somriure va dir: "quina referència més vergonyosa cap al meu penis".