El defensa del Futbol Club Barcelona és un home de paraula. Després d´organitzar un concurs en honor al seu amic 'el dels quadres' tots han jugat un partit amistós i el protagonista una vegada més no ha estat el xicot de Shakira.

Fa uns mesos, una foto penjada al Twitter de Gerard Piqué va donar la volta al món, el que havia de ser notícia va ser la imatge que confirmava la relació entre el jugador de futbol i la cantant colombiana, però no, el 'rei' de la foto va ser un simpàtic amic del futbolista que, amb una postura molt graciosa, lluïa una camisa a quadres.

Després del trendic topic que es va guanyar la foto gràcies a l´'intrús', Piqué va decidir organitzar un partit amistós entre els seus amics i els compis del ja conegut com a '#eldeloscuadros'.

Segons va explicar el "sol" de Shakira, per participar en el concurs calia enviar un foto amb una camisa d´"estil llenyataire com el del nostre heroi, no amb quadres convencionals".

Un divertit esdeveniment que va concloure amb una foto de família, on per segona vegada el protagonista va ser el 'gran amic' de Piqué, que va fer una rèplica de la seva postura a la primera foto, sense oblidar la camisa que li va llançar a la fama.