La casa Julien's Auctions subhastarà un total de 600 articles relacionats amb alguns dels noms més importants de la història de la música, inclosa la jaqueta vermella que va lluir Michael Jackson en el vídeo musical de 'Thriller'.

Segons ha anunciat aquest dimarts la companyia en un comunicat, la subhasta tindrà lloc els dies 25 i 26 de juny i presentarà objectes de The Beatles, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Kurt Cobain, Madonna, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Elvis Presley, Justin Bieber o Lady Gaga.

L'article de major valor és la famosa jaqueta de Jackson, que s'estima que podria arribar a un preu de 400.000 dòlars. En el seu interior apareix escrita la frase: "Per a Bush i Dennis, amb tot el meu amor", signat, "amb amor, Michael Jackson". La dedicatòria era per a Dennis Tompkins i Michael Bush, els seus dissenyadors de vestuari.

Amb una durada de 14 minuts, el vídeo destaca per la seva recordada coreografia i el maquillatge dels personatges, amb la transformació de Jackson en home llop i zombi.

'Thriller', amb més de cent milions de còpies venudes a tot el món, ha guanyat vuit premis Grammy i s´ha fet amb gairebé 60 discos de platí".

Part dels beneficis de la subhasta anirà a parar a la reserva Shambala, la llar actual de "Thriller" i 'Sabu', dos tigres de Bengala que van ser propietat de Jackson i que van viure amb ell al seu ranxo de Neverland.

Altres articles de Jackson que sortiran a la venda són una caçadora que va portar durant els seus concerts (per valor d'uns 4.000 dòlars), la perruca que va lluir durant la roda de premsa a Londres per anunciar la gira de "This is it" (uns 6.000 dòlars) i un guant que va portar durant la cerimònia dels American Music Awards, que podria arribar a un preu de 30.000 dòlars.

A més estaran disponibles, entre d´altres, una jaqueta d´Springsteen de la gira 'Born to Run', que va lluir a la portada de la revista Rolling Stone el desembre de 1984 (uns 4.000 dòlars), un Jaguar de Frank Sinatra, manuscrits de Johnny Cash, roba que va ser propietat de Madonna i objectes personals de Presley.