Els guardons de la moda, CFDA, que premien la capacitat creativa dels dissenyadors i l'estilisme i elegància de les ´celebrities´, que es van celebrar aquest dilluns al centre de la ciutat novaiorquesa. Entre tots els afortunats només dos van aconseguir brillar per sobre de la resta: Lady Gaga i Marc Jacobs.

D'una banda, la sempre excèntrica Lady Gaga, va ser novament premiada com Icona de l'Any gràcies al seu reconegut i original estil. L'excèntrica artista va escollir el color negre per a la celebració, però això sí, amb la seva habitual i cridanera forma de vestir, sent fidel al seu dissenyador fetitxe, Mugler.

D'aquesta manera, la cantant es va enfundar en un minivestit d'escot cor llencer, mànigues i cos semitransparents i una llarga cua, enganxada a la cintura, feta a base de tul i gasa. Això sí, Gaga no va renunciar a les seves vertiginoses plataformes i, amb una perruca de tall Cleopatra i color verd turquesa i les ungles vermell passió, va posar un toc de color al seu ´look total black´.