El cantant porto-riqueny Ricky Martin, de visita a Buenos Aires per promocionar el seu disc "Música + Ànima + Sexo", ha confirmat que vol tenir una nena, però ha tornat a desmentir els rumors de casament que s´han sentit en el seu viatge a Argentina.

"Com tinc els dos homenets, ara busco a la nena del papa", ha admès l'artista en una entrevista publicada al diari ´Clarín´, el que confirma un rumor que havia sorgit fa uns quants dies. Però l'artista no ha aclarit si vol tenir la seva nena en un futur pròxim o més endavant.

Martin té dos fills bessons, Matteo i Valentino, concebuts el 2008 mitjançant una mare de lloguer, que li han canviat la vida, com ha afirmat l'artista en diverses oportunitats.

L'arribada del cantant a Buenos Aires ha causat una expectació inusitada, pels creixents rumors que podria aprofitar la visita al país per a contreure matrimoni amb la seva parella, el també porto-riqueny Carlos González.

Argentina es va convertir l'any passat en el primer país d'Amèrica Llatina a permetre el matrimoni homosexual, però per fer-ho un dels contraents ha de ser resident al país.