Un home de 34 anys que està a l'atur ha estat diversos dies acampat a la madrilenya Puerta del Sol ha guanyat 1.348.910 euros en un sorteig de la Primitiva, segons ha informat l'empresa Serviapuestas especialitzada en la venda de loteria per internet.

Segons les dades facilitades per aquest empresa, el premiat era abonat de la Penya de la Primitiva de Serviapuestas, des de l'any 2007, però fa dos mesos va cancel.lar l'abonament per problemes econòmics i el va tornar a activar el passat dijous.

El sorteig va ser el dissabte, però el jove no ha conegut la seva sort fins avui, perquè havia estat tot el cap de setmana fora de casa seva, ja que havia participat en l'acampada de la Puerta del Sol

"Quan aquest matí ens vam posar en contacte amb l'afortunat no podia creure-s'ho, de fet, hem hagut de dir-li que consulti el seu compte a la web de Serviapuestas per a comprovar que havia estat premiat amb el premi i, quan li hem tornat a cridar, encara no s'ho creia ", ha comentat el director general de Serviapuestas, Sascha Badelt.

Segons Badelt, és una gran satisfacció donar premis als usuaris però quan l'agraciat més està travessant una situació complicada, "l'alegria es multiplica".

A més, ha indicat, que el premiat no sap encara què farà amb els diners que li ha tocat, encara que té clar que podrà posar en marxa un projecte empresarial que té en ment i que no havia pogut fer fins ara per manca de suport econòmic.

Finalment, ha assenyalat que el sistema de penyes augmenta les possibilitats d'aconseguir premi, ja que l'usuari juga 220 apostes optimitzades i una a la seva elecció.