Bones notícies per partida doble per a la família i els amics de la cantant britànica. La veu d''Smile', després de passar per la vicaria de la mà de Sam Cooper, va anunciar al costat del estrenat marit que està embarassada de 12 setmanes. Una notícia que va multiplicar l'alegria en el dia més feliç de la seva vida.

Lilly Allen i Sam Cooper es van donar ahir el 'sí vull' en una cerimònia celebrada a l'Església de St. James The Great a Granham després de diversos anys de festeig.

La cantant que va arribar a l'Església en un Bentley verd ampolla, i va entrar al temple com mana la tradició, és a dir, del braç del seu pare, l'actor còmic Keith Allen. Mentre desfilava pel passadís l'artista va enlluernar amb el seu vestit vintage signat per la modista francesa Delphine Manivet.

No obstant això, Lilly Allen tenia reservat un secret molt més especial que el seu vestit de núvia que va agradar i molt entre els convidats a la cerimònia. I és que sota el seu vestit nupcial apuntava una incipient panxeta que aviat va fer saltar les alarmes les quals aviat van ser confirmades pels mateixos papàs.

Segons han informat diverses fonts, la cantant està embarassada de 12 setmanes i tant ella com el seu espòs estan "realment emocionats". "Tots hem resem i desitgem que les coses els vagin bé, i no podríem rebre millors notícies", afegia una amiga de la parella.