La nord-americana Natalie Portman, guanyadora de l'Oscar a la millor actriu aquest any per "Black Swan", ha estat mare d'un nen, ha informat avui l'edició digital de la revista especialitzada People.

La intèrpret i el seu promès, Benjamin Millepied, es converteixen així en pares per primera vegada. La publicació no va donar a conèixer el nom del nadó, ni tampoc on ni quan va néixer.

Portman, de 30 anys, va conèixer a Millepied durant el rodatge de "Black Swan", on va treballar com a coreògraf. Al desembre la parella va anunciar el seu compromís i l'embaràs de Portman.

"Black Swan", el film de Darren Aronofsky, narra la història d'una veterana ballarina (Portman) que, mentre tracta de fer-se amb una sèrie de papers importants en la producció de "El llac dels cignes", entaula una estranya amistat amb una prometedora rival que amenaça amb consumir-la per complet.

Portman va dedicar al seu promès el Globus d'Or aconseguit per aquesta actuació. "Gràcies, Benjamin, per ajudar-me a crear més vida", va dir després de pujar a l'escenari. Millepied exercir en la cinta com a actor circumstancial en una de les escenes, en què casualment rebutja al personatge de l'actriu.

"No és cert!, És el millor actor!, I tant que vol anar a dormir amb mi!", va afegir llavors Portman entre rialles.