Des del passat dijous, tots els amics, familiars i fans de Selena Gomez viuen preocupats per la seva salut. I és que la noia de la saga de Disney va haver de ser ingressada fa uns dies per un fort mal de cap i nàusees. Fins al moment poc se sap del seu estat, perquè encara segueix ingressada a l'hospital.

Des del seu ingrés hospitalari, multitud de rumors han saltat al voltant de la notícia, però fins ara no hi ha cap confirmació del seu veritable estat.

Mentre la jove es troba en observació seus éssers més estimats manen els seus millors desitjos per la seva ràpida recuperació, com és el cas de Demi Lovato que no ha dubtat a publicar a Twitter un missatge esperançador: "@ selenagomez estic resant per tu amiga. T'estimo #getwellselena".

Igual que ha fet Justin Bieber fa unes hores, encara que fins al moment el jove ídol de masses no ha anat al centre a veure la seva xicota. No es coneixen els motius, però diverses publicacions informen que el noi de 17 ha preferit mantenir-se al marge per no crear més polèmica.

Però Bieber sembla estar molt afectat per l'ingrés de Gomez i per això ha cancel•lat els plans que tenia d'assistir a les finals d'hoquei a Vancouver.