Hi ha portades que creen polèmica i polèmiques que creen portades. La revista 'Interviú' s'ha pujat a la segona opció fent-se ressò d'una sessió de fotos molt suggerent de la periodista mexicana, que suposadament va ser vetada per Sara Carbonero.

El passat 13 de juny totes les publicacions mundials informaven sobre un suposat atac de gelosia per part de la periodista espanyola. Segons ha informat la televisió mexicana Sara Carbonero hauria impedit que Gaby Elizalde realitzés una entrevista a Iker Casillas.

Aprofitant la polèmica, la revista 'Interviú' ha llançat el seu últim número amb Gaby com a protagonista, portant únicament una camisa que cau pels seus braços i sota el títol de: 'El que es va perdre Iker Casillas'.

No sabem si el porter es va perdre alguna cosa o no, però el que si podem assegurar és que el sensual àlbum únicament va acompanyat de les declaracions que ja va fer en el seu moment Elizalde, apuntant com a culpable a Sara Carbonero. El que sí que està clar és que la mexicana ha sabut aprofitar l'èxit.

Malgrat les paraules de la representant i germana de la mexicana, que assegurava que "tot va passar tal qual Gaby va explicar", els representants d'Iker Casillas van informar que la periodista de la Cadena Fox Sports mai havia estat acreditada per parlar amb el porter. ¿Serà això un cas d'oportunisme?