La cantant britànica Amy Winehouse, ha tornat a donar un lamentable espectacle durant una de les seves actuacions. Encara que la cantant assegurava que s'havia recuperat de la seva addicció a les drogues i a l'alcohol, els seus seguidors han pogut comprovar que no és cert.

Així, el públic que assistia a un concert seu a Belgrad la va acabar escridassant perquè pràcticament no es podia mantenir dreta i, molt menys, cantar en condicions.

Segons recull 'ContactMusic', Amy Winehouse va arribar una hora tard, circumstància que va enfadar molt el públic i més encara quan els espectadors van veure com la britànica ensopegava en pujar a l'escenari.

"Estava molt afectada amb símptomes d'haver ingerit alcohol", va confessar una font, al mateix temps que explicava que "Amy va cantar entre dents, no s'entenia res".

Gràcies a un vídeo d'un aficionat hem pogut comprovar que el públic va protestar amb raó. L'espectacle de la britànica va ser un autèntica vergonya.

No només trontollava, sinó que a més desapareixia deixant a la seva banda sola davant els 20.000 seguidors que havia pagat al voltant de 50 euros per sentir la seva veu.

Després d'aquest concert, Winheouse ha decidit suspendre la seva gira europea a excepció del concert que oferirà a Bilbao.