Després de ser abandonat la setmana passada per la seva xicota Crystal Harris just abans del seu casament, Hugh Hefner ja s'ha refet del cop. El magnat de Playboy, ja ha trobat una substituta: ni més ni menys que Anna Sophia Berglund, la que havia de ser dama d'honor en el seu cancel·lat casament.

El propietari de la popular revista s'havia de casar dissabte passat, però, pocs dies abans, Crystal Harris va decidir trencar el compromís i abandonar-lo. No obstant això, Hefner ja ha superat aquell incident, tot i que els seus amics temien que morís d'un atac de tristesa.

El magnat ha decidit superar aquest tràngol en braços d'Anna Sophia Berglund, la 'conilleta' de portada de gener de 2011. Segons diverses fonts pròximes a Hugh Hefner, la parella es tracta amb molt d'afecte i confiança.

Mentrestant, l'exxicota de Hefner també ha superat la ruptura amb la mateixa rapidesa. Fotografiada en una festa en una piscina de Las Vegas el dissabte, el mateix dia en què havia de tenir lloc l'enllaç, Crystal considera que Hugh està "fent bé" en reconstruir la seva vida.