Les platges brasileres han estat testimoni de la passió que fa gala aquesta parella de guapos. El porter madridista i la periodista estan gaudint de les seves vacances fent un tour per Sud-amèrica i la revista ´Hola!´ ha aconseguit captar les imatges que demostren que de crisi, res de res.

Abans de trepitjar terres sud-americanes, la parella va viatjar al maig a Sud-àfrica un any després de la històrica victòria de la Selecció Espanyola de futbol i del mític petó en directe entre Iker i Sara que va donar la volta al món.

Després va venir Mèxic, després Xile i ara Brasil. La parella està vivint unes vacances d'allò més exòtiques i sembla haver deixat enrere els rumors del suposat atac de gelosia de Sara Carbonero per culpa d'una periodista mexicana.

El porter i la periodista han protagonitzat de nou dolces escenes a les paradisíaques platges mexicanes on han passejat el seu amor. Sara, a més de tenir un cos d'infart, ha lluït els seus millors modelets de platja: biquinis, shorts i complements que segurament tornaran a marcar tendència.

Passejades interminables agafats de la mà, divertits banys agafant onades i molta complicitat. ´Hola!´ publica l'extens reportatge fotogràfic que evidencia que estan més enamorats que mai i que la seva relació, lluny de trencar-se, ha sortit enfortida.