Una nova confirmació sobre la solteria del germà petit del Príncep Guillem i aquesta vegada de la seva pròpia boca a uns amics mentre gaudien d'un festival. Malgrat la insistència de molts, Pippa i Enric són només amics.

Des que l'Abadia de Westminster va ser testimoni del ja conegut com a casament de l'any, entre el Príncep Guillem i Kate Middleton, molts han estat els rumors sobre la suposada relació entre els germans dels mateixos: Enric i Pippa, respectivament.

Fa uns dies una publicació va assegurar que el Príncep i l'empresària havien compartit un te secret i que la seva actitud era massa afectuosa. A més ens hem fet ressò dels apel·latius afectuosos que es dediquen.

Ella li diu "el capità", pel càrrec militar del Príncep mentre que ell li diu "comando", referint-se als rumors que no va usar llenceria durant el casament de la seva germana.

Amb tot, segons 'Daily mail', el fill petit de Lady Di va ser clar quan uns amics li van preguntar sobre la seva suposada relació amb la petita dels Middleton: "Amb Pippa? Ha! No, no estic sortint amb ningú ara mateix. Sóc cent per cent solter".

"Només amistat, no tinc temps ni per a cites, ni per veure la tele, treballo molt", va afegir el protagonista a uns amics durant el festival Hard Rock Calling que es va fer a Londres.