El passat 24 de juny saltava la notícia que la model Elisabetta Canalis i l'actor Geroge Cloney posaven punt i final a la seva relació. Tot i que encara no es coneixen els motius d'aquesta separació sembla que ella no ha sortit molt ben parada i han estat els seus propis pares els que confessen que no aixeca cap.

En les seves últimes declaracions, Elisabetta confessava que no li importaria passar per l'altar si Clooney l'hi proposés i tan sols uns dies després, es va quedar composta i sense nuvi, un dur cop del que sembla no haver-se recuperat.

La seva mare confessava a ´Vanity Fair´: "Està per terra. Hem parlat amb ella i està molt trista, però aquestes coses passen".

El pare de la jove, Cesare, reconeix que ell segueix tenint estima a George i que li va semblar molt bé la història d'amor que va viure amb la seva filla i apunta: "Ell és un home fantàstic, molt divertit. Ens ho vam passar molt bé. .. Veritablement hauria estat un bon gendre ".

Caldrà esperar a veure si el temps dóna una altra oportunitat a aquesta relació o si per contra, Canalis passarà a engrossir la llista de fracassos amorosos de Clooney.