El temps no és igual per a tots els humans. En el cas de les estrelles, no de totes però sí de moltes, el pas dels anys les embelleix. Ja sigui a força de sacrificis, a cop de bisturí o talonaris per convèncer els millors estilistes que les il·luminin amb els seus consells.

Sarah Jessica Parker, el glamour personificat gràcies a 'Sexe a Nova York' estarà eternament agraïda a Carry Bradshaw, el seu alter ego en la sèrie. Uns anys enrere, l'actriu no lluïa aquesta rossa cabellera ... el seu era més una permanent fosca amb serrell amb volum, tan típic dels 80. Però el tint ... no ha estat l'única millora que ha suavitzat el seu rostre: desfer-se d'un nas massa prominent per a un rostre tan angulós ha representat el 50% del seu èxit. L'altra meitat ... la hi deu a la esteticista que li va depilar les celles.

Halle Berry ha protagonitzat una de les sortides de l'aigua més sensuals dels últims temps en la pel·lícula de James Bond 'Mor un altre dia'; què hauria passat si ho hagués fet l'antiga Halley? Segurament la imatge es quedaria soterrada en la història. La prova més que vivent que el pèl encrespat és l'enemic directe del sexappeal. El tall de cabell actual que porta l'actriu li emmarca la cara i li ressalta la zona de la mandíbula.

En el cas de la representació espanyola són moltes les actrius, presentadores i cantants que han patit l'efecte: Penélope Cruz sempre va ser maca però les modes canvien (afortunadament) i ha sabut adaptar-se perfectament als nous temps. Les firmes cosmètiques es barallen per tenir-la en les seves campanyes. Leonor Watling, Lorena Bernal, Paula Vázquez ... són altres de les proves vivents que a totes elles els va bé bufar les espelmes cada any.