La cantautora Shakira i el futbolista espanyol Gerard Piqué seran pares d'un nen que naixerà a finals de gener de 2013 i al qual es refereixen amb el sobrenom d'"Ulicito", segons revela la revista colombiana Gente en el seu darrer número. La publicació afirma haver tingut accés als resultats de l'última ecografia que la cantant es va fer a Miami fa deu dies, i afegeix detalls sobre un dels embarassos més misteriosos del moment, ja que els seus protagonistes han mantingut un sepulcral silenci. De fet, els representants de l'artista a Colòmbia van assegurar a Efe que es mantenen ferms en no fer cap declaració sobre aquest eventual embaràs, que d'acord amb la revista hauria superat ja la tretzena setmana de gestació.

A les seves pàgines, la revista exhibeix fotos de la visita de la parella a Miami i precisa que el doctor que va atendre la barranquillera es diu Víctor H. González-Quintero, "qui els va informar que la probabilitat que sigui un nen és d'un 80%". En les seves últimes aparicions públiques, Shakira ha lluït roba ampla, amb la bossa creuada i ha posat estratègicament amb el defensa del Barcelona tapant la zona de l'abdomen. Abans de conèixer el sexe del nadó, els futurs pares li deien "Ulicito o Ulicita", i pel que sembla, ja li han deixat clar als metges, tant de Barcelona com de Miami, que el part es farà per cesària.

Un embaràs tranquil

"Shakira està realment feliç, i com qualsevol mare moderna, no ha permès que la gestació afecti la quotidianitat", afegeix la revista, a l'apuntar que si bé ha mantingut disciplinadament la seva activitat musical, "ha baixat el ritme de presentacions en viu". La cantant està vivint un embaràs tranquil, encara que "no ha estat immune als malestars i s'ha queixat de mal de cap". Segons el text, porta una dieta estricta i equilibrada amb gran quantitat de "fruites, verdures i proteïnes, gens de greixos i poques farines", encara que també ha caigut presa dels antulls típics de l'embaràs, que en el seu cas són les gasoses light amb gust de llimona i la nutella, un consum que maneja amb cura.

Sobre les raons per les quals "ella insisteix a mantenir el misteri del seu estat" s'ha especulat molt, i fins i tot hi ha qui ha assegurat que Shakira patia toxoplasmosi, una malaltia que es contrau pel contacte amb gats o per menjar carn crua. Però Gente sosté que es deu a la situació legal i tributària de la colombiana a Espanya, que defineix amb els seus advocats, perquè els residents en aquest país han de pagar a l'Estat el 44% dels seus ingressos en impostos.