El cartell de Carnaval ha despertat polèmica a Reus. Des de la presentació de la imatge aquest dilluns al vespre per part de la Federació Reusenca d'Agrupacions de Carnaval (FRAC) les xarxes socials, entitats, partits polítics i els mateixos veïns de la ciutat no han deixat d'expressar el malestar que ha generat un disseny on es veu a una dona mostrant el pits amb un text que posa "Jo estimo el Carnaval de Reus". A més, la model porta dibuixada una rosa a la galta, el símbol de la ciutat. La proposta, titllada de "masclista, sexista i allunyada del seu simbolisme" ha estat l'escollida per ser la imatge del Carnaval, que se celebrarà del 7 al 13 de febrer.

Amb l'enrenou que ha aixecat la imatge promocional, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, s'ha vist obligat a demanar aquest mateix dimarts que la l'organització "reflexioni i retiri el cartell". Així mateix, l'Ajuntament de Reus reconeix l'esperit provocador i transgessor que ha de caracteritzar la celebració del Carnaval però considera que el "contingut sexista" del cartell escollit enguany per la FRAC no s'adequa ni representa a la diversitat de públics que integren una de les celebracions més participades del calendari festiu de la ciutat.

Pellicer ha reiterat el suport de l'Ajuntament de Reus a una festa popular tan arrelada a la ciutat com és el Carnaval, així com al seu model d'organització, basat en la participació activa i independent de les colles. Tanmateix, lamenta que l'Ajuntament no pugui estendre el seu suport al cartell anunciador del Carnaval d'enguany, el qual és responsabilitat en exclusiva de la FRAC.