La relació es confirma: Úrsula Corberó li ha robat el cor a nostre model més internacional, Andrés Velencoso. La revista Cuore ha estat la que ha pogut corroborar aquesta exclusiva amb unes fotografies en què es pot veure a Velencoso entrant a la nit en el mateix pis del que hores més tard sortiria Úrsula.

Els rumors sobre un possible romanç van començar allà pel mes d'abril quan els dos van pujar una foto de la mateixa cala a Tossa de Mar amb la diferència d'unes poques hores. Les alarmes van saltar i els internautes van començar a dilucidar una possible relació, ella va esborrar ràpidament la foto i tot es va quedar en una simple "coincidència" ... fins ara.

Andrés Velencoso finalitzava la seva llarga relació amb Kylie Minogue fa un mes, ella es quedava destrossada i ell intentava recolzar-se en la seva carrera professional per curar el mal d'amors... un mal d'amors del qual sembla estar totalment recuperat. L'actriu de "Quién mató a Bambí" seria el nou amor de Velencoso, cosa que segur que a la seva ex, la cantant Kylie Minogue no li fa molta gràcia. Sobretot, després dels rumors d'una possible reconciliació entre el model i la jurat de "La Veu ", que mantindrien una molt bona relació malgrat la ruptura, com afirmen amics de l'exparella.

Una nova relació que confirma Cuore gràcies a unes reveladores fotografies. Tant Úrsula com Andrés no han volgut pronunciar-se davant aquests rumors. Una nova relació que els dos volen portar amb total discreció sense comentar res a la premsa, encara que alguns detalls o "casualitats" a la xarxa delaten la nova parella.

La mateixa nit en què Úrsula participava al programa "El Homiguero" amb els seus companys de repartiment de "Quién mató a Bambi?" podíem veure-la tan riallera com sempre. Estaria tan feliç i somrient per estar al costat de Pablo Motos o perquè aquesta mateixa nit havia quedat amb Andrés Velencoso?. Després del programa, l'actriu va piular " Petons de bona nit. O nits de bons petons" tota una declaració d'intencions.