L'exjugador de bàsquet, Dennis Rodman, ha ingressat en una clínica de desintoxicació a causa dels seus problemes amb l'alcohol. El seu agent, Darren Prince, va indicar a la cadena CNN que l'estrella de la NBA porta des d'aquesta setmana sent tractat de la seva addicció, que li va causar alguns problemes en públic recentment.

I és que Rodman està ara molt involucrat amb Corea del Nord, país que visita assíduament. Kim Jong-un, líder aïllat del règim, que no ha aconseguit fer passos cap a la distensió amb els Estats Units, guarda amb el jugador una amistat "de per vida", tal com declaro Rodman el febrer passat.

En una visita recent, en la qual l'exjugador va organitzar un partit amb ex estrelles de la NBA en honor a l'aniversari del líder nord-coreà , Rodman va declarar que un pres dels Estats Units allà empresonat podria haver buscat aquesta situació. Unes paraules que van despertar molt enrenou i que ell va atribuir al seus problemes amb la beguda.

"El seu nivell de consum d'alcohol va ascendir a nivells que ningú havia vist abans. Quan va tornar (de Corea del Nord ) vaig parlar amb ell del preocupats que estàvem", va indicar Prince.

Per aquest motiu, Dennis va ingressar dimecres en un centre de rehabilitació no revelat, encara que fonts de la cadena indiquen que es troba a la costa est dels Estats Units, i romandrà en tractament durant un mes, tal com ha informat la CNN la seva agent.