L'inici del rodatge de la pel·lícula d'aventures i ciència ficció Tomorrowland a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València ha permès per fi veure George Clooney rodant una escena del film, al costat del popular doctor House, Hugh Laurie, i altres protagonistes d'aquesta ficció de Disney. Després de la infructuosa jornada de dilluns per intentar captar una imatge de l'actor nord-americà per València, els mitjans de comunicació es van tornar a congregar des de primeres hores enfront del complex on es grava la pel·lícula futurista dirigida per Brad Bird i finalment van veure recompensat el seu esforç.

Malgrat l'ampli perímetre que es va disposar, els objectius de les càmeres van arribar a captar a Clooney interpretant una escena al costat de Laurie i altres dues intèrprets, la jove Brit Robertson i la nena Ruffey Cassidy, que ha estat blanc de les bromes de George Clooney entre enregistrament i enregistrament. La distància de la zona on es gravava la pel·lícula no va impedir reconèixer un somrient Clooney, que vestia de manera informal amb pantalons beix, samarreta blava, camisa descordada i una jaqueta marró esportiva, mentre rebia instruccions del director o parlava amb els companys.

Com a franctiradors pacients, els fotògrafs i càmeres de televisió esperaven qualsevol moviment de l'estrella de Hollywood per tal d'aconseguir capturar una instantània. "Clooney s'ha posat una bandolera", "ara es posa una caputxa" o "estan rodant" són algunes de les frases que els professionals dels mitjans anaven descrivint conforme captaven la imatge amb els seus teleobjectius.

Clooney i l'equip de rodatge de Tomorrowland van gravar en l'escenari situat en la terrassa lateral del Museu de les Ciències, on estan instal·lades dues naus espacials, rèpliques de les quals han usat en la primera part del rodatge, a Vancouver (Canadà). Mentre periodistes i càmeres s'afanyaven per obtenir la major quantitat d'imatges i informació possible, una persona de l'equip de producció es va apropar fins a on estaven per preguntar si podien veure bé l'enregistrament i desitjar-los sort en la seva comesa de captar a les estrelles.

Fonts de la Ciutat de les Arts i les Ciències han indicat que l'escenari del Museu Príncep Felip serà aquell en el que més temps es rodarà, i que altres punts on es podrà veure els actors treballant serà el Palau dels Arts i l'Hemisfèric, que haurà de tancar un dia al públic pel compromís amb la productora. Premsa a banda, ahir no hi havia gaire expectació pels voltants de la Ciutat de les Arts, encara que algunes persones que passejaven per la zona tractaven de distingir els famosos des de la distància.