La supermodel brasilera Alessandra Ambrosio, la filla de Kim Basinger i Alec Baldwin, Ireland Baldwin, o el model Andrés Velencoso són els principals reclams de la XIII edició de la passarel·la 080 Barcelona, que aquesta nit comença al nou recinte cultural del Born.

De fet, els preparatius fa dies que són visibles i, per exemple, Alessandra Ambrosio ja va portar a terme ahir a la tarda les proves de vestuari que lluirà aquesta nit en la desfilada inaugural de la firma Mango.

Aquesta model internacional, coneguda com a "àngel" de la firma Victòria's Secrets, ha desfilat per a marques com Prada, Chanel i Oscar de la Renta i ha aparegut en nombroses portades de revistes internacionals.

Ambrosio treballarà amb les models Dalianah Arekion, Anna Martynova, Marina Nery, Erjona Ala, Mariana Santana i Lieke van Houten per lluir les propostes femenines de la firma Mango per a la temporada Primavera-Estiu 2013.

Entre els models espanyols que presentaran la línia masculina H.E. by Mango, figuren el català Andrés Velencoso, el basc Jon Kortajarena i l'eivissenc River Viiperi, nòvio de la milionària París Hilton, que en l'edició de gener del 2013 va mantenir una presència molt discreta entre el públic per veure desfilar al seu noi en la 080 de Barcelona.