Després de l'enrenou muntat al voltant del canvi d'aspecte de l'actriu Uma Thurman, el seu maquillador ha sortit al pas dels rumors i especulacions assegurant que tot era producte del maquillatge.

"La dona ha de sentir-se lliure i oberta a poder experimentar amb diferents looks de bellesa. Només és maquillatge, al final del dia es renta", ha explicat el maquillador Troy Surratt a la revista People.

A més, en una entrevista al programa televisiu Today, l'actriu ha aparegut amb la seva aparença habitual, sense empremtes de cirurgia estètica.

L'enrenou va començar quan l'actriu va aparèixer aquest cap de setmana passat en una catifa vermella per promocionar la seva pròxima minisèrie "The Slap". Thurman va aparèixer amb uns presumptes retocs estètics i injeccions de botox que, segons la premsa del sector, van deixar l'actriu "gairebé irreconeixible".

El maquillador ha parlat amb la revista del look que va recrear aquell dia per a la protagonista de pel·lícules com "Pulp Fiction" o "Kill Bill", un look que va anomenat "effortless Parisienne chic" (chic parisenc natural) i per al qual es va concentrar en els seus llavis i la seva pell.

"Vaig voler donar a Uma un equilibri entre els llavis i una cella amb més volum. Uma i jo parlem de crear una mirada més profunda, amb pestanyes naturals suaus", ha revelat el maquillador, que s'ha mostrat sorprès per tot l'enrenou muntat.

Des de llavors, Thurman, de 44 anys, i considerada el 1993 una de les 50 persones més belles del món segons la revista People, ha estat objecte de crítiques i burles a internet per la transformació experimentada a la cara.

Al primer vídeo, Thurman i el seu nou maquillatge:

En següent vídeo, l'actriu en una aparició posterior, amb el seu rostre habitual: