Mascarell destaca «l'alt valor humà i l'aposta per la creativitat» de Juli Soler

El conseller de Cultura elogia la contribució de l'artífex del Bulli a la difusió de la cultura gastronòmica catalana arreu del món

06.07.2015 | 13:59

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha expressat el seu condol per la mort del restaurador Juli Soler, artífex del restaurant El Bulli juntament amb Ferran Adrià. El conseller ha destacat de Soler "el seu alt valor humà, preocupant-se sempre pel benestar de les persones que tenia al seu voltant, i la seva aposta per la creativitat i l'originalitat". "Soler ha estat una de les grans figures del món de la cuina catalana que ha contribuït a la difusió de la cultura gastronòmica del nostre país a nivell nacional i internacional", ha dit Mascarell a través d'un comunicat. Juli Soler, soci i director del restaurant el Bulli durant més de 30 anys, ha mort als 66 anys la matinada d'aquest dilluns.

Amant i gran coneixedor del món del vi, Soler va dedicar tota la seva trajectòria professional a la restauració. Per aquest motiu, el juny del 2015 el jurat dels Premis Nacionals de Gastronomia li van concedir el guardó Tota una vida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema