La superestrella del 'wrestling' Hulk Hogan ha anat a un Tribunal de Florida després de denunciar a la web que va publicar un vídeo seu.

No es tracta d'un vídeo qualsevol, sinó un de contingut sexual en què l'estrella de la lluita lliure apareix en una situació bastant compromesa. El web manté el seu dret a publicar ja que els va arribar de forma anònima. Però Hogan els demana 91 milions d'euros.

El jutge ja ha fixat la data del judici per al març del proper any. En aquesta gravació, a més, es poden escoltar comentaris racistes i ofensius de Hulk Hogan, el que ha portat a l'empresa nord-americana de lluita lliure World Wrestling Entertainment (WWE) a rescindir el seu contracte. Al vídeo, Hogan utilitza la paraula 'nigger', un terme ofensiu per referir-se als afroamericans.

El lluitador de 'wrestling' es va disculpar posteriorment per les seves paraules. "Fa vuit anys jo vaig utilitzar un llenguatge ofensiu durant una conversa. És inacceptable que jo utilitzés aquest llenguatge, no hi ha excusa per a això i em disculpo per haver-ho fet", ha assenyalat.

"Jo no sóc així. Crec fermament que cada persona al món és important i no hauria de ser tractada de forma diferent sobre la base de la raça, el gènere, l'orientació, les creences religioses o altres factors. Estic decebut amb mi mateix per usar un llenguatge que és ofensiu i que és inconsistent amb els meus propis valors ", va assegurar.