L'actor Will Smith ha desmentit avui públicament els rumors que de forma recurrent anuncien el seu divorci de l'actriu Jada Pinkett Smith, la seva dona des de 1997 i amb la qual ha tingut dos fills, Willow i Jaden.

El protagonista de "Men in Black" va recórrer al seu compte de Facebook per assegurar amb lletres majúscules i diversos signes de exclamación que no s'està separant de la seva dona i va prometre que si mai decideix trencar la relació que té amb la seva "reina ", en referència a Pinkett Smith, ell mateix ho anunciarà.

Les històries d'una possible ruptura d'aquest matrimoni acompanyen la parella des de fa anys encara que recentment han tornat a agafar força fins al punt de que la publicació de premsa rosa "Radar Online" va llançar una exclusiva en la qual afirmava que el divorci s'hauria consumat en secret.

Smith, habitualment esquiu a l'hora de parlar de la seva vida privada en públic, va sentir que en aquesta ocasió no podia ignorar els rumors.

"En circumstàncies normals no responc estupideses perquè és contagiós, però tanta gent m'ha enviat les seves més profundes condolencies que m'he dit: "Què nassos ... jo també puc ser estúpid!", va dir l'intèrpret.

"Jada i jo no ens estem divorciant!", Va exclamar Smith, que actualment està preparant la pel·lícula "Suïcidi Squad" i al desembre estrenarà "Concussion".

Està casat des de 1997 amb Jada Pinkett Smith, amb qui va tenir als seus fills Jaden Christopher Syre i Willow Camille Reign. Fruit del seu primer matrimoni amb Sheree Zampiro (1992-1995) va néixer el seu primer fill Willard C. Smith III, més conegut com "Trey".