Són molts els que asseguren que el cognom els obliga a demostrar que valen molt més que si no fossin fills de famosos. No obstant això, en el món de la moda tenir un cognom conegut és un bon reclam perquè les firmes es fixin en ells i treballin en moltes ocasions amb nivells més elevats que els dels seus pares.

Aquests són els fills més guapos i fashions dels famosos:

Brooklyn i Romeo Beckham: Amb només 16 anys i 11 anys, respectivament, els dos dels tres homes de l'ex Spice Girl i l'exfutbolista són 'influencers' entre els seus semblants. El primer ja ha protagonitzat la seva segona portada i el petit repeteix per segon any consecutiu com a imatge de Burberry.

Lucía Rivera: Té 17 anys i és la filla de Blanca Romero i Cayetano Rivera. A principis de juliol va pujar a la passarel·la del 080 Barcelona, ??donant clares mostres que de casta li ve al llebrer.

Rocío Crusset: La filla de Carlos Herrera i Mariló Montero va debutar el passat mes de febrer a la Mercedes Benz Fashion Week Madrid, de la mà d'Angel Schlesser, i forma part de la cartera de models de l'agència Un Models.

Kaia Jordan Gerber: Amb 13 anys, la filla de Cindy Crawford apunta maneres d'arribar a fer-li ombra a la seva mare i en aquest cas són paraules majors. Kaia acaba de signar un contracte amb IMG Models, l'agència de Gisele Bündchen o Gigi Hadid i ha protagonitzat la seva primera producció internacional amb el reconegut fotògraf Steven Meisel. Per cert, el seu germà Presley (15) és l'autor de la majoria de les fotografies de l'Instagram de Kaia, i el xaval té fusta de bon fotògraf.

Ireland Baldwin: Fidel hereva de la bellesa de la seva mare, Kim Basinger, i de l'altura del seu pare, Alec Baldwin. Amb 19 anys, aquesta esvelta jove de gairebé 1,90 està lligada des de 2013 a l'agència IMG Models, amb la qual ha treballat en produccions per a New York Post, W Magazine, Vanity Fair, Elle i DuJour.

Geòrgia May Jagger: La filla més petita del mític cantant dels Rolling Stones, segueix els passos de la seva mare, la mítica model Jerry Hall, de la seva germana Elizabeth Scarlett i de la seva germanastra, Jade Sheena Jezebel.

Lily-Rose Depp: La filla adolescent de Johnny Depp ha optat per seguir els passos de la seva mare, la model i actriu francesa Vanessa Paradís, compaginant el modelatge amb la interpretació. Acaba d'esdevenir imatge de Chanel i aviat estrenarà la seva segona pel·lícula, Ioga Horses, i en prepara una altra més per al 2016.

Patrick Schwarzenegger: Encara que en el seu currículum també apareixen altres facetes, com a emprenedor i actor, al fill gran d'Arnold Schwarzenegger i Maria Schriver se'l coneix, sobretot, pel seu treball com a model. Ha treballat per a campanyes de Ralph Lauren i Armani i està entre els més sol·licitats de l'agència LA Models.