La portada de Harper 's Baazar del proper mes de setembre pujarà els termòmetres amb el nu complet de Sharon Stone. L'actriu llueix sensual i bella als 57 anys en aquesta producció en la qual tan sols porta posats uns cops de taló de Jimmy Choo i joieria de Tiffany & Co. i de Bulgari. La protagonista de Casino segueix sent tot un sex symbol, com demostra aquesta producció sense artificis de Mark Abrahams.

"En cert moment et comences a preguntar, què és realment sexy? I no té res a veure amb l'elevació dels teus pits. És estar present, passar-ho bé i agradar prou per agradar a la persona amb la qual estàs. Si hagués cregut que sexy era tractar de ser qui era quan vaig fer Instint Bàsic, llavors tots nosaltres haguéssim tingut un mal dia avui", referint-se a una sessió de fotos que va transcórrer amb total normalitat i en què l'actriu es va menjar un brownie sense cap remordiment de consciència .

L'estrella cinematogràfica segueix l'estela de molts dels seus companys i es passa a la televisió per produir i protagonitzar Agent X, una nova sèrie de TNT, en què donarà vida a la vicepresidenta dels Estats Units. A més, té pendent l'estrena a la gran pantalla de Life On The Line, al costat de John Travolta i Kate Bosworth; What About Love, un drama al costat d'Andy García, i es troba en ple rodatge de Mothers Day al costat de Christina Ricci, Courteney Cox i Susan Sarandon.